Yes!

Yes!

“Hans, vraagje, zou jij ….. kunnen ophalen…….” Ik krijg dit berichtje binnen via Messenger. “Yesssss……” schreeuw ik uit! Eindelijk weer een ritje en dat na 3 maanden van volledige stilte. Gelukkig kan ik die avond, want het zal je toch gebeuren, dat je een rit moet afzeggen na zo’n lange gedwongen rustpauze en helemaal voor deze klant. Ik heb al een aantal malen eerder contact gehad met haar, nee….. puur zakelijk … voordat de lezer iets anders denkt!…. maar het was er nog steeds niet van gekomen. Of de rit ging niet door of ik kon niet. “Maar vanavond, heb ik (geen) hoofdpijn… ” zing ik in mijzelf! Hier had ik geen rekening meegehouden en dus ga ik gelijk naar de ETOS om wat spullen te kopen. De desinfecterende doekjes zijn op, maar handgel en mondkapjes, je weet immers maar nooit …. hahaha ….. zijn er nog wel!
Het lijkt al weer een eeuwigheid geleden….. Werkelijk alles, waar ik mijn vrije tijd mee vulde, was stilgelegd. Het oppassen werd uitgesteld, het vrijwilligerswerk bij de Peperbus en PEC Zwolle verviel en ook toneelspelen ging even niet meer. De 4-Daagse werd afgelast en ga zo maar door. Ik had al een “to do” lijstje gemaakt met vooral werkzaamheden in en om het huis en had nu ook weer tijd om boeken te lezen, iets wat ik normaal alleen tijdens de vakanties doe.
“Maar vanavond …..!” Het voelde weer net als de eerste rit! Ik was gewoon een beetje zenuwachtig en opgewonden. Toen ik bij de klant arriveerde, was het eerste woord van mij: “Eindelijk!” En voor mij had dit woord een dubbele betekenis! “Het stuur heb ik schoongemaakt en er liggen doekjes op de passagiersstoel” vertelde ze mij en ik kreeg de sleutels van de BMW X4! “Yes” … het gaat weer gebeuren en ook al waren het maar een paar uurtjes en mocht ik op de snelweg niet harder dan 100 km/uur …. de kop is er weer vanaf! Wie volgt?

Comments Are Closed!!!