Maak kennis

Na ruim 38 jaar als officier der Genie bij de Koninklijke Landmacht te hebben gewerkt, ben ik op 1 oktober 2015 als 57-jarige met Functioneel Leeftijds Ontslag  gegaan.  In mijn periode bij het Ministerie van Defensie heb ik, na het doorlopen van de Koninklijke Militaire Academie, diverse verantwoordelijke  functies vervuld in diverse rangen en op verschillende niveaus.

Chauffeursdienst Zwolle | Hans Ruiter maak kennis

 

Na deze periode kreeg ik direct de mogelijkheid om als privéchauffeur te starten bij een chauffeursbedrijf. Hier ben ik begonnen met het uitvoeren van één van mijn passies: autorijden!

In januari 2016 heb ik besloten om als ZZP-er te beginnen met Chauffeursdienst Zwolle.  Bij het chauffeursbedrijf waar ik begon heb ik de afgelopen maanden gemerkt, dat veel klanten een oudere, ervaren chauffeur op prijs stellen. Omdat ik door mijn klanten steeds vaker als voorkeurschauffeur werd gevraagd, heb ik de conclusie getrokken, dat ik mijn werkzaamheden als privéchauffeur goed uitvoer. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel!

Tevens ben ik maatschappelijk zeer betrokken.  Ik ben al jaren actief als vrijwilliger/gastheer van de “Peperbus” te Zwolle. Daarnaast ben ik collectant voor de Hartstichting, voorzitter en speler van toneelvereniging Quasi Berkum en sinds  1 oktober 2015 ook elftalbegeleider (13-/14-jarigen) en chauffeur voor de jeugd (10-jarigen) van PEC Zwolle.

Ik omschrijf mijzelf als iemand, die zich gemakkelijk in verschillende kringen en op diverse niveaus beweegt. Mijn wijze van optreden is open en gaat gepaard met een gezonde dosis humor. Ik sta er altijd voor open om mij aan te passen in een nieuwe omgeving, rol of positie.

Mijn motto is: “VOOR DE PRIJS VAN EEN STUDENT KRIJGT U EEN ERVAREN VENT!”

Hans Ruiter