Diensten

Het grote voordeel van Chauffeursdienst Zwolle is dat u als klant altijd met dezelfde chauffeur rijdt. Daarnaast zijn betrouwbaarheid, discretie en correctheid vanzelfsprekend voor mij. 

Chauffeursdienst Zwolle beperkt zich niet alleen tot de stad Zwolle. Klanten uit de gehele regio zijn welkom. Tot 25 kilometer kom ik gratis naar u toe. Daarbuiten betaalt u een kleine kilometervergoeding.

 

Hans Ruiter - Zwolle

 

***Een privéchauffeur nodig?

Met een privéchauffeur wordt u veilig en comfortabel van A naar B en verder gereden in uw eigen auto. Op deze manier maakt u van uw verloren reistijd efficiënte werktijd en ervaart u nu al de voordelen van een “zelfrijdende” auto.

Voordelen:

U heeft een efficiënte reistijd.

– U komt goed voorbereid en uitgerust op uw afspraak.

U hoeft nooit te zoeken naar een parkeerplaats.

– Wanneer u op uw afspraak bent, kan uw chauffeur kleine werkzaamheden voor u verrichten zoals   het bezorgen van uw post of het doen van een boodschap.

– Het is verkeersveilig.

U kunt op de terugweg vast uw e-mail doornemen, zodat u thuis tijd heeft voor uw partner/gezin.

 Hans achterbank

 

***Een Blessure Chauffeur als u tijdelijk niet zelf kunt rijden.

Kunt u door een blessure of medicijngebruik niet naar uw werk, maar bent u verder wel in staat om te werken? Dan biedt een blessurechauffeur uitkomst.

De chauffeur brengt u met uw eigen auto naar kantoor en haalt u daar ook weer op. Eventueel kunt u zelfs met uw eigen privéchauffeur klanten bezoeken.

Hans Diensten

 

***Een “BOB”-chauffeur

Wilt u lekker van een glas wijn genieten tijdens bijvoorbeeld een (zaken)diner? Chauffeursdienst Zwolle biedt uitkomst. U rijdt eventueel zelf naar het restaurant toe en de chauffeur meldt zich op het door u gewenste tijdstip bij het restaurant. Natuurlijk is het ook mogelijk om u door de chauffeur naar het restaurant te laten brengen. Na afloop van het diner wordt u door uw privéchauffeur veilig naar huis gebracht in uw eigen auto en kunt u eventueel al even uw ogen dicht doen.

Voordelen:

– Geen discussie over wie de “BOB” is.

– U komt veilig thuis.

– Uw auto staat na afloop weer bij u thuis voor de deur.

Service in de auto

 

***Een vliegveldchauffeur

U kunt Chauffeursdienst Zwolle ook gebruiken voor het wegbrengen en/of ophalen van personen naar en van een vliegveld. Uw chauffeur meldt zich bij u thuis of op kantoor om u, eventueel met uw gezin, in uw eigen auto naar het vliegveld te rijden. Nadat hij u heeft afgezet brengt hij de auto keurig naar de door u gewenste locatie. Bij terugkomst wacht de chauffeur u op bij de aankomsthal en zorgt dat u veilig thuis komt na uw reis.

Voordelen:

–  U/uw gezin/uw gasten stappen op het vliegveld bij de vertrek-/aankomsthal uit/in.

– Geen dure parkeerkosten.

– Uw auto staat, bij vakanties, gewoon bij u voor de deur.

Chauffeur auto