Zandvoort ‘herinneringen’

Zandvoort ‘herinneringen’

De afgelopen periode heb ik al aardig wat ritten gehad. Hierbij een kort verslag van één van mijn ritten. Deze rit voerde ons naar Zandvoort. De klant had om 09.00 uur een afspraak en dat betekende dus vroeg uit de veren. Gelukkig vielen de files rond Amsterdam mee, zodat we op tijd in Zandvoort aankwamen.

Zandvoort Kustlijn

 

Ik moest weer even terugdenken aan mijn jeugd. Heel vaak gingen wij als gezin naar Zandvoort, een oude voetbalvriend van mijn vader woonde achter de boulevard en dus hadden wij altijd een parkeerplek. Vanaf Haarlem leek de route niets veranderd: langs het ziekenhuis in Haarlem, restaurant Dreefzicht, voetbalclub de Koninklijke HFC, Aerdenhout (waar een oom van mijn moeder in een grote villa woonde) en natuurlijk Zandvoort zelf.

Zandvoort Bouwes Palace

Wie kent er niet Hotel Bouwes, de watertoren en de gezellige dorpskern? Om 09.05 uur heb ik eerst een ontbijtje genoten bij de HEMA voor €2,25!

Zandvoort Hema Lunch

Het was er heel erg druk….. Daarna even langs de boulevard gelopen, waar de strandtenten al weer werden opgebouwd. Op de terugreis werkte de klant gelijk zijn verslag van de bespreking uit en voerde vele telefoontjes. Tevreden keken wij beiden op de dag terug!

Zandvoort Vuurtoren

Comments Are Closed!!!