‘Karton meenemen, tuurlijk……’

‘Karton meenemen, tuurlijk……’

Dit keer een rit naar Katwijk gehad. De klant had hier een bespreking en onderweg er naar toe stelde hij een vraag aan mij: “Zou jij tijdens je wachttijd wat grote stukken karton voor mij kunnen regelen? Mijn vrouw is bezig met een project en wil iets uitproberen.” Natuurlijk wil ik dat, dit is immers een stukje serviceverlening waar de klant recht op heeft. Als chauffeur wordt immers ook je wachttijd betaald. Nadat ik de klant had afgezet, besloot ik eerst door te rijden naar Katwijk aan Zee.

Katwijk

Het stond mij bij, dat er onlangs een parkeergarage in de duinen langs de boulevard was gebouwd en als oud-genist wilde ik dat wel eens met eigen ogen aanschouwen. In de bestaande duinen is namelijk een dijk van zand aangelegd, die bekleed is met stenen en deze dijk-in-duin maakte het mogelijk een ondergrondse parkeergarage aan te leggen langs de boulevard.

Katwijk

De garage is grotendeels ingepakt met duin en vormt een geïntegreerd onderdeel van de kust en de boulevard. Een knap staaltje werk!
In de duinen lag ook nog een strandtent, die door de verbouwingen geen uitzicht meer op zee had en binnenkort wordt verplaatst. Hier trok ik onder het genot van een kopje koffie mijn plan. Onderweg was ik een winkelcentrum met aan de rand een kleine bouwmarkt tegengekomen. Daar moest het verzamelen van karton geen probleem zijn.

Karton 3

De bouwmarkt had niet veel meer voor mij, dus ging ik in het winkelcentrum bij diverse winkels langs: “Heeft u misschien een groot stuk karton voor mij?”. Ik kreeg een beetje het gevoel een zwerver te zijn, die op zoek was naar wanden voor zijn “buitenhuis”…… Uiteindelijk had ik aardig wat stukken verzameld. Ik kon nog net mijn binnenspiegel gebruiken en voldaan reed ik terug naar de klant. Tijdens onze rit terug naar huis, kwam er een telefoontje van zijn vrouw binnen op de speaker. Het karton was niet meer nodig……….ze had iets anders bedacht!

Comments Are Closed!!!