Foto shoots (slot)

Foto shoots (slot)

Als ik op advies van de VT-wonen styliste naar Plantage RoCoCo rijd, is het nog steeds slecht weer. Balen dat ik geen strandwandeling kan maken. Nadat ik de auto op de parkeerplaats heb gezet, moet ik nog een stukje lopen en dan verschijnt plotseling het statige gebouw in mijn vizier.

Als ik naar binnen stap, valt gelijk de schitterende inrichting op. Na het invullen van mijn gegevens, bestel ik een latte en neem plaats in een schitterende zitkamer. Ik stuur gelijk een appje door naar Maaike, onze dochter, die bij HK Living werkt. Wat is dit een mooie locatie voor foto shoots van interieurspullen.

Ik dood de wachttijd met een boek over oude auto’s, dat op in de vensterbank ligt. De mooiste auto’s staan er in beschreven en vanaf de jaren zestig herken ik ze allemaal: de Mercedes Benz, een Porsche, de Aston Martin van James Bond, de Jaguar, de Mini en nog veel meer. Vroeger had ik van deze auto’s allemaal Dinky Toys en wat was ik daar zuinig op. Vandaag de dag leveren deze miniatuurmodellen het veelvoudige op van wat ze toen hebben gekost!

Als ik een paar foto’s aan het maken ben, sta ik opeens oog in oog met Dionne Stax, bekend van het NOS-Journaal, het programma “Van onschatbare waarde” en nog veel meer. Zij is gekleed in een prachtige, spierwitte bruidsjurk en ziet er schitterend uit en het enige, dat ik kan uitbrengen, is: “Een bekend gezicht!” waarop zij moet lachen. Heb ik hier een primeur voor de roddelbladen, gaat zij hier trouwen? Ik schiet snel een foto, waarna er gelijk iemand op mij afkomt op mij er op te wijzen, dat dit verboden is. Te laat …. snel app ik de foto naar onze familieapp, maar ik zal de foto nergens anders plaatsen. Even later hoor ik een echte fotograaf druk bezig zijn met het geven van aanwijzingen. Vlak daarna verdwijnt Dionne weer om circa 15 minuten later wederom te verschijnen in een andere, mooie creatie. Wat een dag!

Mijn tweede foto shoot vandaag en wederom kom ik tot de conclusie dat het met Chauffeursdienst Zwolle nooit saai is!

Comments Are Closed!!!