Chauffeur ‘voetbaltalent’

Chauffeur ‘voetbaltalent’

Ik ben zojuist terug van een ritje van 340 km. Ik had 6 klanten in mijn voertuig, deze 6 personen zijn tezamen net zo oud als ik! Wat is het geval? Tijdens mijn afscheidsreceptie bij het Ministerie van Defensie toonden mijn dochters een filmpje van Ron Jans, de trainer van PEC Zwolle. Zij hadden dit met hem opgenomen tijdens een training. Ron nodigde mij uit om vrijwilligerstaken bij de club uit te komen voeren.

BUS PEC

Een week later zat ik bij de manager van de PEC Zwolle Voetbalacademie aan tafel en weer een week later was ik elftalbegeleider bij de C1 (13,14-jarigen) en was ik chauffeur van voetbaltalentjes van 9,10 jaar, die 3x per week voor de training uit Lelystad en Almere worden opgehaald en daarna weer worden teruggebracht.

Jongens voor bus PEC

De afgelopen maanden heb ik directeuren, managers, geblesseerde werknemers en dus ook voetballertjes vervoerd. Deze laatste categorie is echter het vermoeiendst. Wat een mannetjes! De één praat nog sneller en luider dan de ander, luisteren naar elkaar is er niet bij en geen van allen hebben ze al de baard in de keel…..gillende keukenmeiden zijn er niets bij, maar wel leuk om te doen en om een kijkje in de keuken te nemen bij een Betaald Voetbal Organisatie. Meiden, bedankt!

KIDS BUS PEC

 

Comments Are Closed!!!